What is Creativity by Brian Tracy – Learn on 25-th of February, 2011 in Bulgaria!


Браян Трейси е световно известен автор, консултант и мотивационен лектор в областта на бизнес успеха и личностното развитие. Повече от 30 г. той изучава, изследва, пише и говори за лидерство, продажби, мениджмънт, предприемачество и бизнес стратегия.

Браян Трейси е специалист в обучението и развитието, както на корпоративни, така и на частни лица. Основната му цел е да Ви помогне да постигнете целите си по-бързо и по-ефективно, отколкото Вие самите можете да си представите.

Всяка година Браян Трейси говори пред повече от 250,000 души в САЩ и Канада, както и в повече от 55 други държави, обучавайки ги в „Успешни продажби”, „Бизнес стратегии” , „Лидерство” и „Професионално и личностно развитие”.

Той консултира и разработва управлението на повече от 22 различни области на бизнеса.
В последните 25 години е работил с повече от 1000 компании като IBM, Ford, Federal Express, Hewlett Packard и други.

Освен 49 книги преведени на 36 различни езика, които се продават в повече от 52 държави, той е изработил повече от 300 аудио и видео обучителни програми, една от които („Психология на успеха”) се превърна в символ на успешните хора.

Преди създаването на Brian Tracy International, Браян е бил заместник директор във фирма с повече от 265 мил. долара капитал. Имал е успешна кариера в маркетинга и продажбите, инвестиционните компании. Създавал e, управлявал и консултирал множество мащабни проекти. Браян Трейси е пътувал и работил в повече от 80 държави на 6 континента, говори четири езика. Щастливо женен е и има четири деца.

На 25 февруари той ще гостува и в България!

ЗА РЕГИСТРАЦИЯ: http://www.briantracy.bg

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s